september 5, 2019

Wat schrijft de Tubantia over ons?

Creativiteit en passie

“Sandra Vasquez Burbano leerde het koken van haar moeder in Colombia.
Toen ze in 2013 de Gouden Duyt won, was ze compleet verrast.”

Het artikel beschrijft het verhaal achter het jury gerecht van de Proef-eet 2019.
In de verhaallijn wordt er ook iets verteld over onze werkwijze en Sandra’s achtergrond.

Benieuwd naar het artikel? Klik hier om het te checken!

Belangrijk!Gesloten tot 6 april

Beste gasten,

Tot en met 6 april zijn wij gesloten. Na deze periode hopen wij u in ons restaurant te mogen verwelkomen.

De komende weken, gaan wij de keuken in om nieuwe gerechten te ontwikkelen. De Culinaire Reis wordt vernieuwd met verrassende smaakcombinaties, zoals u van ons gewend bent.

Voor de Huis-chefs zullen wij regelmatig heerlijke recepten online delen. Blijf op de hoogte via onze website.

Carlina’s team!