Menukaart

Open keuken
Vanuit onze open keuken serveren wij authentieke en gevarieerde gerechten, ambachtelijk bereid met Zuid Amerikaanse ingrediënten.
Persoonlijke aandacht
Ons team staat voor u klaar om u een complete beleving te laten ervaren. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal, dit vertellen wij u graag aan tafel. De persoonlijke aandacht naar de gast staat voor ons centraal.
Continu kleine aanpassingen in het menu
De samenstelling van onze menukaart wisselt regelmatig. Naast onze traditionele recepten, zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaakcombinaties.
Onze specialiteit
Culinaire Reis
De Culinaire Reis wordt geserveerd in 3 gangen, bestaande uit verschillende voorgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten. Deze authentieke en gevarieerde gerechten bereiden wij vanuit onze open keuken met zowel groenten, vis, kip als rundvlees en worden voor u aan tafel toegelicht.
Uw reis begint met Street Food gerechten die wij op culinair niveau hebben gebracht.
Vervolgens ontdekt u het Caribisch gebied met verrassende gerechten die wij zorgvuldig bereiden met eigen kruiden en specerijen.
Daarna maakt u kennis met Traditionele gerechten uit kleine bergdorpjes, ambachtelijk gemaakt volgens oude tradities.
Te bestellen vanaf 2 personen voor 37.50 p.p.
Ook vegetarisch verkrijgbaar.
In overleg kan rekening gehouden worden met allergieën en of dieetwensen.
A la Carte gerechten
Voorgerechten
Empanadas
Twee maïspasteitjes gevuld met rundergehakt en groenten
Ook vegetarisch
7.95
Arepa & Patacon
Hartige maïskoek en knapperige bakbanaan met een topping van gesmoord rundvlees
10.95
Anticucho Perú
Ossenhaaspuntjes in een marinade van milde Peruaanse pepers en cassave partjes
Ook vegetarisch
11.95
Taco Azteca
Ambachtelijke taco’s van biologische maïs, krokante kip en een authentieke Mexicaanse saus van milde chilipepers
Ook vegetarisch
11.25
Gamba Tamarindo
Gepaneerde gamba’s met gegrilde ananas en saus van de tamarindevrucht
10.50
Pan con ali oli
Geroosterd brood met knoflookolie en Carlina’s ali oli
Vegetarisch
6.95
Kindermenu
Malse spareribs of gepaneerde kip met friet en zoete maïskoekjes
8.50
Hoofdgerechten
Arroz Andino
Rijstschotel met reepjes kipfilet, rundvlees en gepelde gamba’s
22.50
Estofado
Rijkelijk gekruide stoofpot van rundvlees en diverse groenten
Ook vegetarisch
20.50
Bandeja Carlina
Authentieke bonenschotel vergezeld met gesmoord rundvlees, ovengebakken spek, spiegelei en avocado
Ook vegetarisch
23.50
Mixto Caribe
Dorade filet in kokos crème met knoflook gamba’s
23.00
Costillas
Malse spareribs met huisgemaakte BBQ marinade
19.00
Picaña Brasil
Gegrilde runder staartstuk met chimichurri en cassave partjes
24.00
Desserts
Proeverij
U kunt uw diner afsluiten met een heerlijk dessert. Laat u verassen door onze chef-kok met een proeverij van tropische lekkernijen
Te bestellen vanaf 2 personen voor 9.95 p.p.
Chef's special
De chef’s special wisselt regelmatig. Vraag een van onze collega’s hiernaar
Koffie
Colombiaanse Cafe Cola’o
Colombiaanse koffie bij u aan tafel gemaakt volgens de oude traditie
Te bestellen vanaf 2 personen
Wijnen
Witte wijn
Chardonnay
Viña Anakena
Central Valley, Chili
4.60 | 22.25
Sauvignon Blanc
Viña Anakena
Central Valley, Chili
4.60 | 22.25
Verdejo
Nebla Vicente Gandía
Manchuela, Spanje
4.95 | 23.75
Macabeo Garnache
Sinols Blanc Empordalia
Empordá, Spanje
4.50 | 21.95
Garnache Carignan
Empordalia Rosat
Empordá, Spanje
4.50 | 21.50
Rode wijn
Merlot
Sarmientos de Tarrapaca
Maipo Valley, Chili
4.60 | 22.25
Cabernet Sauvignon
Viña Anakena
Central Valley, Chili
4.60 | 22.25
Malbec
Famiglia Bianchi
Mendoza, Argentinië
5.75 | 27.75
Tempranillo
Club Privado Baron de Ley
Rioja, Spanje
5.15 | 24.75
Vers gemixte sappen
In Zuid-Amerika is het gebruikelijk om tijdens de maaltijd een heerlijk tropische vruchtensap te nuttigen op basis van
water of melk.
Guanabana | Mango | Braambessen | Passievrucht