Het restaurant

Ons Restaurant

U kunt zowel particulier, als zakelijk bij ons dineren. Een bruiloft, een jubileum of een zakelijke diner behoren tot de mogelijkheden. Ons restaurant bevindt zich in de gezellige Walstraat in hartje Enschede. Binnen hebben wij een capaciteit van 70 gasten en in de zomer u kunt u heerlijk van de zon genieten op ons terras.

Onze Gerechten

Met ons concept, de Culinaire Reis, nemen wij u mee door verschillende landen van Latijns Amerika en laten wij u authentieke en gevarieerde gerechten ervaren. De Reis bestaat uit meerdere gangen met verschillende gerechten. Iedere gerecht met een eigen verhaal dat u ‘onderweg’ krijgt uitgelegd aan tafel.

Naast de Culinaire Reis, kunt u ook onze Kleine Klassiekers bestellen. Met onze Kleine Klassiekers proef u ook de authentieke smaken van Latijns-Amerika. Deze klassiekers zijn al jarenlang onderdeel van onze kaart. U kunt eventueel uw eigen Culinaire Reis samenstellen met uw favoriete gerechten.

Eet u vegetarisch?

Voor vegetariërs bieden wij een uitgebreide keuze van gezonde gerechten die onder andere bereid zijn met maïs, cassave, bonen, bakbananen, oesterzwam champignons en avocado’s. Hoewel de Culinaire Reis, als onze Kleine Klassiekers worden vegetarisch geserveerd.

Heeft u een bepaalde allergie?

Wij hebben een aangepaste menukaart waarin alle allergenen per gerecht vermeld staan. Onze menukaart is grotendeels glutenvrij, omdat wij veel maïs producten gebruiken.

Dranken en koffie

Naast onze ambachtelijke keuken kunt u ook genieten van huisgemaakte sangria’s, Caribische cocktails, verse sappen van tropische vruchten en wijnen uit Chili, Argentinië en Spanje.

Voor de koffie liefhebbers, bieden wij Cafe Cola’o. Colombiaanse koffie, aan tafel bereid volgens oude traditie.