Bienvenidos!

Carlina’s

Met Carlina’s halen wij een stuk Zuid­-Amerika naar Nederland. In Zuid­-Amerikaanse sfeer en muziek kunt u genieten van traditionele gerechten bereid op een ambachtelijke manier. Wij willen u graag, naast onze gerechten, ook onze cultuur laten beleven en dat diegene die ver van zijn land is, hier bij Carlina’s een warme plek vindt!!

 

Even voorstellen

Ik ben Sandra Vasquez Burbano, afkomstig uit de salsa-stad Cali in Colombia. In 2000 ben ik naar Nederland gekomen. Hoewel ik ver van huis was heb ik altijd mijn cultuur, muziek en eten dicht bij me gedragen.

Vanuit huis begon ik met het maken van kleine hapjes voor familie en vrienden. Met trots vertelde ik daarbij de oorsprong van de gerechten en ontdekte ik dat hier mijn passie lag. Hieruit is mijn droom ontstaan om een eigen restaurant te beginnen waar ik mijn passie kan delen. In 2010 kon ik mijn droom waar maken en opende ik de deuren van Carlina’s Restaurant.

Waarom de naam Carlina’s?

Het restaurant is vernoemd naar mijn moeder Carlina Burbano, van wie ik het traditioneel koken heb geleerd toen ik haar, samen met mijn zussen, hielp met het maken van gerechten die wij op straat verkochten.

Ter ere van haar draagt het restaurant de naam Carlina’s!