april 12, 2020

Koken met Carlina’s: Huevos Pericos

Easter edition

Huevos Pericos, een smakelijk en simpel gerecht die perfect is bij een gezellige (Paas)brunch met de familie!

Een stukje Carlina’s in huis halen

Koken met Carlina’s geeft alle thuis-chefs de mogelijkheid om een stukje Carlina’s in huis te halen! In Zuid-Amerika heerst er een familiecultuur, hierbij is samen eten of samen koken een belangrijk moment van de dag. Voor wie of met wie ga jij dit gerecht maken?

Deel jullie creaties met ons via Instagram/Facebook
Tag ons of stuur een foto naar info@carlinas.nl

Recept voor 4 personen:

Vergeet de belangrijkste ingrediënten niet: passie en liefde
Belangrijke tip: volg je hart en kook altijd op gevoel

Ingrediënten:

– 6 Eieren
– 1 Tomaat
– 2 Bosuitjes
– 1 Ui
– Olijfolie
– Zout
– Cherrytomaten (optioneel)

Bereidingswijze:

– Snijd de bosui in ringetjes en versnipper de ui
– Doe de ui en de bosui in een koekenpan en laat het voor 5 minuten aanfruiten in olijfolie
– Voeg de tomaat in blokjes toe en breng op smaak met zout. Bak voor 3 minuten mee
– Klop de eieren in een kom en voeg hier het warme groentemengsel aan toe. Meng de eieren en de groenten met een vork
– Doe een scheutje olijfolie in dezelfde koekenpan en zet het op vuur
– Wanneer de olie heet is, voeg je het mengsel toe en dek de pan af met een deksel
– Laat het voor circa 5 minuten bakken op laag vuur tot dat de omelet gaar is

Serveertips:

– Te serveren met brood of toast
– Garneer af met gesneden bosui en/of cherrytomaatjes

Veel kookplezier en fijne Paasdagen!

Laatste nieuws!Tijdelijk gesloten

De huidige maatregelen voor de Horeca zijn verlengt. Er geldt voor de horeca een volledige lockdown en tot deze datum zijn wij gesloten. Ook voor afhaal.

Even er tussen uit...

Van 27 december 2021 tot en met woensdag 2 februari 2022 zijn wij gesloten.
Deze tijd gaan wij gebruiken om weer inspiratie op te doen voor nieuwe gerechten. 

Via onderstaande button kunt u meer informatie vinden: