A la Carte gerechten

Naast ons concept, de Culinaire Reis, waar wij u meenemen door verschillende landen van Latijns Amerika, kunt u uiteraard ook A la carte dineren en een keuze maken uit specialiteiten, bereid volgens oude recepten. De samenstelling van a la carte gerechten bestaat uit onze klassiekers en wisselt regelmatig.
Voorgerechten
Empanadas
Twee maïspasteitjes gevuld met rundergehakt en groenten
Ook vegetarisch
7.95
Arepa con Carne
Gesmoord rundvlees met maïskoekjes
10.95
Anticucho Perú
Ossenhaaspuntjes in een marinade van milde Peruaanse pepers en cassave partjes
Ook vegetarisch
11.95
Taco Azteca
Ambachtelijke taco’s van biologische maïs, gevuld met krokante kip en een authentieke Mexicaanse saus van milde pepers
Ook vegetarisch
11.25
Gamba Tamarindo
Gepaneerde gamba’s met gegrilde ananas en saus van de tamarindevrucht
10.50
Pan con ali oli
Geroosterd brood met knoflookolie en Carlina’s ali oli
Vegetarisch
6.95
Kindermenu
Malse spareribs of gepaneerde kip met friet en zoete maïskoekjes
8.50
Hoofdgerechten
Arroz Andino
Rijstschotel met reepjes kipfilet, rundvlees en gepelde gamba’s
22.50
Estofado
Rijkelijk gekruide stoofpot van rundvlees en diverse groentes
Ook vegetarisch
20.50
Bandeja Carlina
Authentieke bonenschotel vergezeld met gesmoord rundvlees, ovengebakken spek, spiegelei en avocado
Ook vegetarisch
23.50
Mixto Caribe
Dorade filet in kokoscrème met knoflookgamba’s
23.00
Costillas
Malse spareribs met huisgemaakte BBQ marinade
19.00
Picaña Brasil
Gegrilde runder staartstuk met chimichurri en cassave partjes
24.00
Desserts
Proeverij
U kunt uw diner afsluiten met een heerlijk dessert. Laat u verassen door onze chef-kok met een proeverij van tropische lekkernijen
Te bestellen vanaf 2 personen 9.95 p.p.
Chef's special
De chef’s special wisselt regelmatig. Vraag een van onze collega’s hiernaar