A la Carte gerechten

Naast ons concept, de Culinaire Reis, waar wij u meenemen door verschillende landen van Latijns Amerika, kunt u uiteraard ook A la carte dineren en een keuze maken uit specialiteiten, bereid volgens oude recepten. De samenstelling van a la carte gerechten bestaat uit onze klassiekers en wisselt regelmatig.
Voorgerechten
Empanadas
Twee maïspasteitjes gevuld met rundergehakt en groenten
Ook vegetarisch
7.50
Arepa & Patacon
Gesmoord rundvlees met maïskoekjes en knapperige bakbanaan
Ook vegetarisch
9.75
Anticucho Perú
Ossenhaaspuntjes in een marinade van milde Peruaanse pepers en cassave partjes
10.50
Lomo Bolivia
Varkenshaas met zoete aardappelpuree en blauwe bessensaus
10.25
Gamba Tamarindo
Gepaneerde gamba’s met gegrilde ananas en saus van de tamarindevrucht
9.50
Pan con ali oli
Geroosterd brood met knoflookolie en Carlina’s ali oli
Vegetarisch
6.50
Kindermenu
Malse spareribs of gepaneerde kip met friet en zoete maïskoekjes
8.50
Hoofdgerechten
Carrillera Melosa
Langzaam gegaarde kalfswang in een saus van rode port
23.50
Estofado
Rijkelijk gekruide stoofpot van rundvlees
Ook vegetarisch
19.50
Bandeja Carlina
Authentieke bonenschotel vergezeld met gesmoord rundvlees, ovengebakken spek, spiegelei en avocado
Ook vegetarisch
20.00
Mixto Caribe
Dorade filet in kokoscrème met knoflookgamba’s
22.00
Costillas
Malse spareribs met huisgemaakte BBQ marinade
17.50
Picada
Mixed grill met varkenshaas, kipfilet, spareribs en diamanthaas
21.75
Desserts
Proeverij
U kunt uw diner afsluiten met een heerlijk dessert. Laat u verassen door onze chef-kok met een proeverij van tropische lekkernijen
Te bestellen vanaf 2 personen 9.50 p.p.
Chef's special
De chef’s special wisselt regelmatig. Vraag een van onze collega’s hiernaar