A la Carte gerechten

Naast ons concept, de Culinaire Reis, waar wij u meenemen door verschillende landen van Latijns Amerika, kunt u uiteraard ook A la carte dineren en een keuze maken uit specialiteiten, bereid volgens oude recepten. De samenstelling van a la carte gerechten bestaat uit onze klassiekers en wisselt regelmatig.

Voorgerechten

Empanadas

Twee maïspasteitjes gevuld met rundergehakt en groenten
Ook vegetarisch
7.50

Arepa & Patacon

Gesmoord rundvlees met maïskoekjes en knapperige bakbanaan
10.00

Anticucho Perú

Ossenhaaspuntjes in een marinade van milde Peruaanse pepers en cassave partjes
Ook vegetarisch
10.75

Taco Azteca

Ambachtelijke taco’s van biologische maïs, gevuld met krokante kip en een authentieke Mexicaanse saus van milde pepers
Ook vegetarisch
10.25

Gamba Tamarindo

Gepaneerde gamba’s met gegrilde ananas en saus van de tamarindevrucht
9.75

Pan con ali oli

Geroosterd brood met knoflookolie en Carlina’s ali oli
Vegetarisch
6.50

Kindermenu

Malse spareribs of gepaneerde kip met friet en zoete maïskoekjes
8.50

Hoofdgerechten

Arroz Andino

Rijstschotel met reepjes kipfilet, varkenshaas, rundvlees en gepelde gamba’s
20.00

Estofado

Rijkelijk gekruide stoofpot van rundvlees en diverse groentes
Ook vegetarisch 
19.50

Bandeja Carlina

Authentieke bonenschotel vergezeld met gesmoord rundvlees, ovengebakken spek, spiegelei en avocado
Ook vegetarisch 
22.00

Mixto Caribe

Dorade filet in kokoscrème met knoflookgamba’s
23.00

Costillas

Malse spareribs met huisgemaakte BBQ marinade
18.00

Picada

Mixed grill met varkenshaas, kipfilet, spareribs en diamanthaas
22.75

Desserts

Proeverij

U kunt uw diner afsluiten met een heerlijk dessert. Laat u verassen door onze chef-kok met een proeverij van tropische lekkernijen

Te bestellen vanaf 2 personen 9.75 p.p.

Chef's special

De chef’s special wisselt regelmatig. Vraag een van onze collega’s hiernaar