A la Carte gerechten

Naast ons concept, de Culinaire Reis, waar wij u meenemen door verschillende landen van Latijns Amerika, kunt u uiteraard ook A la carte dineren en een keuze maken uit specialiteiten, bereid volgens oude recepten. De samenstelling van a la carte gerechten bestaat uit onze klassiekers en wisselt regelmatig.

Voorgerechten

Empanadas

Twee maïspasteitjes gevuld met rundergehakt en groenten
Ook vegetarisch
7.50

Arepa & Patacon

Gesmoord rundvlees met maïskoekjes en knapperige bakbanaan
Ook vegetarisch
9.75

Anticucho Perú

Ossenhaaspuntjes in een marinade van milde Peruaanse pepers en cassave partjes
10.50

Lomo Bolivia

Varkenshaas met zoete aardappelpuree en blauwe bessensaus
10.25

Gamba Tamarindo

Gepaneerde gamba’s met gegrilde ananas en saus van de tamarindevrucht
9.50

Pan con ali oli

Geroosterd brood met knoflookolie en Carlina’s ali oli
Vegetarisch
6.50

Kindermenu

Malse spareribs of gepaneerde kip met friet en zoete maïskoekjes
8.50

Hoofdgerechten

Carrillera Melosa

Langzaam gegaarde kalfswang in een saus van rode port
23.50

Estofado

Rijkelijk gekruide stoofpot van rundvlees
Ook vegetarisch 
19.50

Bandeja Carlina

Authentieke bonenschotel vergezeld met gesmoord rundvlees, ovengebakken spek, spiegelei en avocado
Ook vegetarisch 
20.00

Mixto Caribe

Dorade filet in kokoscrème met knoflookgamba’s
22.00

Costillas

Malse spareribs met huisgemaakte BBQ marinade
17.50

Picada

Mixed grill met varkenshaas, kipfilet, spareribs en diamanthaas
21.75

Desserts

Proeverij

U kunt uw diner afsluiten met een heerlijk dessert. Laat u verassen door onze chef-kok met een proeverij van tropische lekkernijen

Te bestellen vanaf 2 personen 9.50 p.p.

Chef's special

De chef’s special wisselt regelmatig. Vraag een van onze collega’s hiernaar