Zoals in Zuid-Amerika, lekker, ontspannen dineren!

Met Carlina’s halen wij een stukje Zuid-Amerika naar Nederland. In een huiselijke sfeer kunt u genieten van ons concept, een Culinaire Reis.

Met de Culinaire Reis waant u zich in een ander continent. U ervaart authentieke en gevarieerde gerechten uit onder andere Peru, Brazilië, Colombia en de Caribische Eilanden, vers voor u bereidt vanuit onze open keuken. De Reis bestaat uit meerdere gangen met verschillende gerechten die u krijgt uitgelegd tijdens uw reis.

Naast onze ambachtelijke keuken kunt u ook genieten van huisgemaakte sangria’s, cocktails, verse sappen van tropische vruchten en wijnen uit Chili en Argentinië.  

Ons restaurant heeft een capaciteit tot 70 gasten binnen en 20 gasten op het terras. Wilt u een rustig tafeltje onder de pergola? Of wilt u liever de chef-koks in actie zien? Het kan allemaal! Een bruiloft of een verjaardag, buffetten en partijen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Regelmatig hebben wij live muziek.

 

Voor vegetariërs

Voor vegetariërs bieden wij een uitgebreide keuze van gezonde gerechten die onder andere bereid zijn met maïs, bonen, bakbananen en avocado’s.

 

Heeft u een bepaalde allergie?

Vraag om onze aangepaste menukaart waarin alle allergenen per gerecht vermeld staan. Uiteraard kan onze bediening u meer vertellen over de allergenen en eventueel andere ingrediënten waar u een intolerantie voor heeft.

Prijzen

Dit jaar ontvingen wij twee prijzen: Het Leukste Restaurant van Enschede én van de Provincie Overijssel. Eerder wonnen wij op de ProefEet de Gouden Duyt 2013 en de Zylveren Duyt 2014 en 2017.