Bienvenidos!

Carlina’s

Met Carlina’s halen wij een stuk Zuid­-Amerika naar Nederland. In Zuid­-Amerikaanse sfeer en muziek kunt u genieten van traditionele gerechten bereid op een ambachtelijke manier. Wij willen u graag, naast onze gerechten, ook onze cultuur laten beleven en dat diegene die ver van zijn land is, hier bij Carlina’s een warme plek vindt!!

 

Even voorstellen

Ik ben Sandra Vasquez Burbano, afkomstig uit de salsa­-stad Cali in Colombia. In 2000 ben ik naar Nederland gekomen. In mijn vrije tijd maakte ik graag Empanada’s en andere traditionele gerechten voor familie en vrienden: van hieruit is mijn droom ontstaan om een eigen restaurant te beginnen.

Begin 2010 heb ik besloten om deze droom waar te maken. Vanuit huis heb ik Carlina Catering opgericht en na een tijdje deel te hebben genomen aan verschillende evenementen in Enschede en omgeving, heb ik kort daar na Carlina’s Eethuis geopend. Al snel blijkt dit eethuis te klein te zijn voor het concept. In 2012 was ik klaar voor de volgende stap…een restaurant. Nu kan ik u, samen met een leuk en gezellig team, van harte verwelkomen in ons restaurant!

Waarom de naam Carlina’s?

Mijn moeder, genaamd Carlina Burbano werd geboren in een heel klein en warm dorp in Colombia. Onder moeilijke omstandigheden moest ik samen met haar en mijn zussen empanadas, tamales en andere typische gerechten koken en op straat verkopen. Van haar heb ik deze gerechten leren maken. Ter ere van haar draagt het restaurant de naam Carlina’s!

Carlina Burbano 29 april 1946 – 29 december 2011